Kom als jezelf

en deel met anderen.

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Uw kind afmelden

Uw kind is ziek

Indien uw kind ziek is, verzoeken wij u dat de leerkracht vóór schooltijd te laten weten. Telefoonnummer school: (0525) 651272. U mag ook een briefje meegeven aan een van uw andere kinderen. Wanneer uw kind om een andere reden afwezig zal zijn, willen wij dit graag van tevoren weten. Wilt u bij het maken van vakantieplannen rekening houden met het vakantierooster.  

Vakantieverlof buiten de schoolvakanties kun je alleen krijgen, als je wegens de specifieke aard van je beroep niet in staat bent om één keer per jaar met je kind(eren) tijdens de gewone schoolvakanties op vakantie te gaan.

Het vakantieverlof mag niet worden opgenomen in de eerste 2 weken na de zomervakantie. Vakantieverlof mag je maximaal één keer per jaar opnemen voor maximaal 10 dagen. Voor de aanvraag van het vakantieverlof heb je een verlof formulier nodig in combinatie met een werkgeversverklaring.

Daarnaast bestaat er "Verlof wegens gewichtige omstandigheden". Hierbij kun je denken aan:

  • begrafenissen

  • bruiloften

  • jubilea

  • sociale of medische omstandigheden

  • godsdienstige overtuiging en/of godsdienstige feesten

Voor de aanvraag van verlof kun je contact opnemen met de directeur van de school, Jelmer Meijers. Klik hier voor het verlofformulier.

Op de webite van leerlingzaken, kun je alles vinden over de verschillende verlofsoorten.

Ga terug naar pagina informatie

School video

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.