Kom als jezelf

en maak kennis met anderen.

Aanmelden

Beste ouders en/of verzorgers,

Heeft u interesse in onze school en wilt u de sfeer proeven en de school van dichtbij bekijken? Meld u dan aan voor een rondleiding bij ons op school. Via het formulier hieronder kunt u zich aanmelden voor de rondleiding.

Na de rondleiding krijgt u een welkomstpakketje mee naar huis met alle gegeven informatie, om thuis nog een na te lezen. Ook zit er een aanmeldformulier in het mapje. Zodra u de juiste keuze voor de basisschool heeft kunnen maken en jullie voor De Blerck kiezen, kan het formulier ingevuld worden en retour naar school worden gebracht.

 

Aanmelden leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte

Voor leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte bestaat een speciale procedure, neem hiervoor contact met ons op.

 

Aanmelding leerlingen hogere groepen en/of van andere basisschool

Bij verhuizing uit andere plaatsen of bij leerlingen afkomstig van andere basisscholen wordt er gekeken of er plaats is in de gevraagde groep. Definitieve plaatsing is pas mogelijk na het inwinnen van inlichtingen bij de "huidige" school en na de ontvangst van het onderwijskundige rapport. Wij verzoeken u in voorkomende gevallen, met ons contact op te nemen om een afspraak te maken.

Wilt u zich aanmelden voor een rondleiding? Vul dan onderstaande vragen in en klik op verstuur. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

School video

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.